06-48685036       info@btbtilburg.nl

Team


Bastiaan Brabers | Enthousiast, energiek en optimistisch

“Ontwikkeling begint aan het einde van je comfort zone. Ik wil graag helpen om over deze drempels heen te komen.”

Bastiaan kijkt graag naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. Hij zet mensen daarmee in hun kracht. In de coaching probeert hij op deze manier zijn cliënten positief te activeren. Deze manier van coachen en de inzet van fitnesstherapie heeft hem zelf vaak geholpen om verder te komen in zijn ontwikkeling en/of herstel.
Het is een stukje eigen ervaring dat op een bescheiden manier wordt ingezet. Mits dit wenselijk is voor het proces van de cliënt. 

Mensen motiveren is Bastiaans beste kwaliteit en dan met name op het gebied van sport/welzijn, zijn grote passie. Voor mensen die hun kwaliteit van leven willen verbeteren is hij een goed rolmodel. Bastiaan is ervan overtuigd dat een gezond lichaam in verhouding staat met een goede mentale gezondheid.

Van september 2009 tot oktober 2018 is Bastiaan werkzaam geweest voor RIBW Brabant (reguliere psychiatrie), waar hij onder andere de rol als sportambassadeur had.
Hierna is hij begonnen als zelfstandige om nog meer kwaliteit te kunnen geven aan zijn ondersteuning. Na 1 jaar samenwerking onder de naam Dragon Coaching is hij zelf verder gaan werken onder zijn eigen naam Back to Basic Tilburg.

De persoonlijke en intensieve begeleiding die hij nu kan bieden zorgt voor nog meer resultaat in het herstelproces van zijn cliënten. En dit is waar hij voor staat: vooruitgang en ontwikkeling, mensen helpen een nieuw leven op te bouwen!

Bastiaan besteedt zijn vrije tijd voor het grootste deel aan sport. Om volledig tot rust te komen, bezoekt hij graag de sauna. Naast bodybuilding en powerliften voetbalt hij drie keer per week. Zelf gebruikt hij al jaren lang fitness als zijn therapie.
Daarom is hij er van overtuigd dat hij nog vele andere mensen ook gaat helpen met dit relatief goedkope wondermiddel!Carola Kuypers| Optimistisch, doortastend, creatief

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Ik help je groeien door naar de mogelijkheid te kijken om dingen op een andere manier aan te pakken dan dat je toe nu toe hebt gedaan”

Carola heeft in haar studies en loopbaan in verschillende functies ervaring opgedaan in verschillende branches, zoals onderwijs, kinderopvang, zorg, sport, horeca, recreatie en commerciële dienstverlening.
Nadat zij in 2017 met burn-out klachten thuis kwam te zitten heeft ze de tijd genomen om goed te herstellen en te kijken naar hetgeen waar zij echt energie van krijgt. Hierdoor heeft Carola besloten haar kwaliteiten in te zetten als coach voor 1-op-1-begeleiding.

Carola werkt zowel oplossings- als probleemgericht.
Zij probeert haar cliënten op een positief en opbouwend gedachtenspoor te zetten en ondersteunt daarbij door af en toe suggesties of aanbevelingen te geven. Hierdoor helpt zij haar cliënten zijn/haar obstakels scherper of beter te kunnen zien, om ze vervolgens te overwinnen.

Daarnaast richt zij zich op de succeservaringen die haar cliënten opdoen en niet op de fouten uit het verleden. Zij weet, uit eigen ervaring, dat als je in het verleden blijft hangen, dit het heden en je toekomst in de weg staat. Je kunt het verleden namelijk niet meer veranderen en daarom richten we ons op de kracht van nú en de kracht van de toekomst.

Naast de begeleiding die zij bij Back to Basic Tilburg biedt, heeft zij ook haar eigen praktijk. Gericht op massagetherapie, Reiki energy healing, Access Bars en retraites voor vrouwen. Neem een kijkje op www.magicofjoy.nl voor meer informatie

Carola besteedt haar vrije tijd graag aan sport (bodyattack, bodypump, xCore, yoga) en dansen (latin). Daarnaast gaat ze graag naar de sauna of maakt ze een wandeling in de natuur. Ook geniet zij van quality time met haar gezin.